Publikováno

Obleček jako dárek pro vašeho mazlíčka

Znají to asi všichni, už jen pohled na neforemný měkký dárek v nás často vyvolá zklamání. Zároveň však víme, že bez bundy, rukavic a teplých ponožek se v zimě člověk neobejde. A proto mají měkké dárky o Vánocích pod stromečkem stále své místo. Podobné je to u pejsků, kteří chutný pamlsek pod stromečkem na první pohled ocení asi více než teplou zimní bundu. Časem však ocení i teplý obleček.

Radost při první procházce po štědrém večeru

Obdarujete-li svého pejska pod stromečkem teplým oblečkem, jeho radost poznáte hned během první zimní procházky. Totiž pejsek, který se na procházce neklepe zimou, bude vesele skotačit a dá-li počasí, bude se i s radostí rochnit ve sněhu. Ve stejném duchu pak můžou procházky pokračovat po celou dobu zimy.

buldoček v oblečku

Praktický dárek pro pejska i páníčka

Vidět rozradostněné oči vašeho mazlíčka po tom, co uvidí, že jste mu pod stromečkem naložili chutný pamlsek, rozhodně stojí za to. Oproti pamlsku má však dárek ve formě teplého oblečku jednu velkou výhodu pro pejska i pro páníčka. Svého domácího mazla do venčení v zimě nebudete muset tolik nutit. Pejsek totiž moc dobře pozná, že je mu zima. Nemusí tak být ze zimní procházky zrovna nadšený. V mokrém, ale stále studeném počasí se navíc pejsek v oblečku tolik nezašpiní. Delší procházku bez následného koupání tak ocení jak páníček, tak i většina pejsků.

Bostonský teriér ve vánoční mikině

Vánoční obleček i pro vašeho čtyřnožce

Oblékáte se o svátcích do vánočního svetru a nechcete nechat pejska stranou? Pro vaše mazlíčky jsme připravili slušivou mikinu s vánočním vzorem. Mikina na první pohled vypadá jako svetr a zároveň je pružná a prodyšná.